Revista la PLIC – literatură, artă, atitudine

POSTBOX magazine – literature, art & attitude

Info Prut se lanseaza!

Sâmbătă, 21 mai 2011, începând cu ora 20:00, la Clubul Ţaranului (Kiseleff, nr.3, intrarea Monetăriei) va avea loc lansarea publicaţiei de ştiri online Info Prut, în cadrul spectacolului aniversar cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate a Institutului Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din străinătate.

Iniţiativa demarării proiectului ,,Info Prut” aparţine unei echipe tinere de absolventi de studii superioare în domeniile sociologie şi ştiinţe politice şi este susţinută de Institutul Fraţii Golescu pentru relaţii cu românii din străinătate.

Info Prut este singura publicaţie online de ştiri, analize, opinii şi investigaţii din România care îşi propune să identifice şi să prezinte teme de actualitate referitoare la Republica Moldova.

Totodată, Info Prut vine cu intenţia reflectării unei imagini complete şi corecte asupra realităţii din Republica Moldova, în ansamblul ei de probleme sociale, politice, economice şi culturale.

Rubricile site-ului răspund aşteptărilor şi intereselor celor care conştientizează necesitatea familiarizării cu situaţia actuală a Republicii Moldova, precum şi ale celor deprinşi cu informarea zilnică asupra evenimentelor importante care au loc în partea stângă a Prutului.

Persoane de contact:

Iulia Modiga, redactor-şef – +40727 689 615, email: iulia[at]infoprut.ro
Angela Grămadă, editorialist – +40748 407 808, email: angela[at]infoprut.ro

Un comentariu»

  Reclame wrote @

Foarte bine că şi-a făcut apariţia această publicaţie.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: